uvařila 22. 10. 2013 18:05
Zakryjeme polkičkou a dusíme 20minut.Před koncem přidáme plátek másla
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 10. 2013 18:05
Zakryjeme polkičkou a dusíme 20minut.Před koncem přidáme plátek másla
žampióny, houba hřib, olej, pórek, špek, voda, omáčka worcesterová, vejce, petrželka, olej, máslo, sůl, pepř mletý
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr