uvařila 15. 4. 2013 19:26
Další vrstva jsou žampiony a opět brambory,které okořeníme.Ve smetaně rozmícháme vejce,a promícháme se sýrem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 4. 2013 19:26
Další vrstva jsou žampiony a opět brambory,které okořeníme.Ve smetaně rozmícháme vejce,a promícháme se sýrem.
brokolice, žampióny, brambory, sýr eidam, smetana na vaření, vejce, koření mahá, sůl, sádlo, strouhanka
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán
Slavné omáčky: Jemná rajčatová doladí chuť těstovin i masa. Takhle se správně dělá
Jak připravit výbornou sýrovou omáčku k masu i k těstovinám? Využít můžeme zbytky aromatických sýrů