uvařila 2. 4. 2009 18:11
Obě vrstvy zality a pokryty sýrem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2009 18:11
Obě vrstvy zality a pokryty sýrem
cannelloni, maso mleté, olej, cibule, česnek, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, pepř mletý, rajče, mouka hladká, cibulka jarní, žampióny, víno bílé suché, máslo, mouka hladká, mléko, květ muškátový, sýr nastrouhaný, sůl
Jak na dokonale vláčný mrkvový dort? Těsto se nesmí přesušit, dobré chuti prospěje i citronová poleva a krém z Lučiny
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit