uvařila 2. 7. 2012 13:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 7. 2012 13:04
kotleta, cibule, koření gyros, pepř, olej, klobása, sýr niva, smetana zakysaná, vejce
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská