uvařila 23. 10. 2010 11:58
Zapečené palačinky s hlívou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 10. 2010 11:58
Zapečené palačinky s hlívou
mouka polohrubá, mléko, vejce, olej, sůl, olej, tuk, hlíva ústřičná, cibule, cibulka jarní, koření houbová variace, kmín celý, sůl, olej, sýr tvrdý, vejce, sůl
Co dělat, aby se knedlíky během vaření nerozpadly? Sázkou na jistotu je vaření na páře, ve vodě pak pomůže malý trik
Jídelní rozmary slavných: Kate Perry dodržuje „pětifaktorovou dietu“, ale ráda si pochutná na této quesadille se šťavnatou náplní
Zapečené těstoviny 7 x jinak plus tipy, jak díky jednoduchým krokům vyčarovat dokonalé jídlo