uvařila 3. 4. 2011 19:02
Zapečenépřílohové brambory s Texaqským kořením a bylinkami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 4. 2011 19:02
Zapečenépřílohové brambory s Texaqským kořením a bylinkami
brambory, sůl, máslo, koření texas, římský kmín mletý, bazalka čerstvá, libeček, pažitka, česnek sušený
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Samosběr jahod 2023: Velký přehled pro celou ČR. Kde si nasbíráte jahody za 50 korun a jak najít nejlepší místo?