uvařila 11. 4. 2014 17:19
Orestujeme slaninu s cibulí,přidáme závitky prudce zatáhneme.Podlijeme a dusíme doměkka.Šťávu doděláme a měkké maso nakrájíme na porce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2014 17:19
Orestujeme slaninu s cibulí,přidáme závitky prudce zatáhneme.Podlijeme a dusíme doměkka.Šťávu doděláme a měkké maso nakrájíme na porce
kýta koňská, slanina anglická, koření dekora, mouka hladká, paprika sušená uzená, olej, cibule, sůl, pepř mletý, vývar, hořčice plnotučná
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní
Arnold Schwarzenegger si výjimečně dá vídeňský řízek, většinou ale jí veganská jídla a miluje dýňovou polévku
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček