uvařila 12. 9. 2011 15:14
z hrnce vše přendáme do pekáčku a pečeme 20minut do zlaté barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 9. 2011 15:14
z hrnce vše přendáme do pekáčku a pečeme 20minut do zlaté barvy
bůček vepřový, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, zázvor mletý, masox, voda
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak shodit poporodní kila? Hubnoucí rady, tipy a triky pro čerstvé maminky
Jak nejlépe opéct jitrnici pěkně dozlatova, aby nepopraskala? Pomůže mouka i jednoduchý trik s horkou vodou
Plněné papriky jako z Maďarska aneb Töltött paprika: S vepřovým masem a provoněné česnekem nemají chybu