uvařila 16. 4. 2014 17:07
Pozvolna smažíme v rozehřátém oleji do zlatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 4. 2014 17:07
Pozvolna smažíme v rozehřátém oleji do zlatavé barvy
dýně hokkaido, brokolice, brokolice, sýr eidam, sýr cihla uzená, strouhanka, moučka škrobová, vejce, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, strouhanka, olej fritovací, voda, ocet, cukr, deko, chilli paprika čerstvá, koření nové koření, rozmarýn, cibule
Dovolená v Polsku 2023: Potraviny levnější než u nás i skvělá gastronomie. Ochutnejte pirohy, bigos a polévku žurek, radí místní
Dietní přílohy, které nezruinují peněženku: Pečené batáty, květáková rýže nebo knedlík bez mouky vyjdou do 10 Kč na porci
Královské chutě: Královna Camilla nemá problém si sama uvařit, sladké moc nemusí, ale miluje tenhle piškotový dort