Broskvové čatní
Suroviny
Porce: 1 sklenička 250 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 5 117 kJ / 1 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,53 g |
Tuky | 3,05 g |
Vláknina | 34,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 275,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Takové čatní jsem tu nenašla i když je jich tu dost. Je velmi pikantní a výborné jako příloha k různým masům, různě upravených.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2013 14:18
Lentilka:Lenko, jen tak na okraj, tady si všichni tykáme, bez rozdílu věku
Jsem moc ráda, že čatní chutnalo, my jsme ho ztrestali taky u kuřecího a děkuji, že jsi ho udělala
Jsem moc ráda, že čatní chutnalo, my jsme ho ztrestali taky u kuřecího a děkuji, že jsi ho udělala
1. 10. 2013 12:15
Dostala jsem broskve, tak jsem udělala podle vašeho receptu. Jen jsem dala méně octa,já neměla jablečný a obyč tam moc čpěl. Jinak chuť výborná, hned jsme měli ke kuřecím steaku. Moc díky za recept! Zasloužený bodík přidávám.
18. 9. 2013 20:36
Čatní u nás frčí ve všech podobách
18. 9. 2013 10:00
hanes24: Jiří udělej, nebudeš myslím litovat a písni, jak ti chutilo
18. 9. 2013 09:46
To udělám
17. 9. 2013 17:15
17. 9. 2013 13:28
spagetka: Ladiá, díky za upozornění, už je to v pořádku Jinak to Tabasco, já ti nevím, už takhle je to hodně pikantní, tak to na malinkém množství vyzkoušej....
17. 9. 2013 13:06
tento recept by se mi hodil v době kdy jsem nevěděla co s úrodou broskví na zahrádce vypadá skvěle,tak zkusím příští rok ,jen co ten česnek,je tam dvakrát?
17. 9. 2013 13:01
Čatní všech podob máme velmi rádi, ovoce s masem ještě víc
Jani, ty česneky tam máš 2x, asi překlep ne?
Jo a asi bych tam stříkla tabasco, ale to jedině po ochutnání, tím si nejsem jistá. Zrealizuju.
Jani, ty česneky tam máš 2x, asi překlep ne?
Jo a asi bych tam stříkla tabasco, ale to jedině po ochutnání, tím si nejsem jistá. Zrealizuju.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Další recepty
Tématické fráze: broskvove chutney co s úrodou broskví chutney z broskví chatni z broskví broskové čatní recept broskvové chutney broskvové chatni čatni čatní z třešní domácí broskvové čatní čatní recept broskovové čatní chutney broskvove co s velkou úrodou broskví rozvařené broskve broskvove recepty broskové čatný broskové chutney broskové čatní recept recepty na catny
Suroviny: broskve, jablko, česnek, cibule, cukr, koření hřebíček, skořice, kardamom, zázvor čerstvý, šťáva citronová, ocet jablečný, kmín drcený
Broskvové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXPA
9 názorů