Broskvové čatní k foie gras
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 186 kJ / 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 0,54 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to originál francúzsky recept, čatní podávajú k foie gras. Robila som tento rok viackrát, raz som skúsila s kardamónom - asi 6 celých pukov som varila s broskyňami a miesto jablčného octu som dala balsamico. Toto množstvo je "francúzske" - na jedno pohostenie. Samozrejme si ho môžete znásobiť a urobiť do zásoby. Preto som pridala spôsob sterilizácie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 7 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: cukr třtinový, citron bio, cibule, rozinky, zázvor mletý, ocet jablečný
Broskvové čatní k foie gras
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmz3
0 názorů