Retro okénko: Pamatujete si limonády v jogurtových kelímcích? Olympus a Pompela chutnaly po citrusech, stály 1,50 Kčs
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
Gault&Millau: Průvodce po nejlepších restauracích je už i v České republice. Tyhle podniky získaly nejlepší ocenění
Hodnocení 189× Bramboráky smažené na pánvi: Máme pro vás 5 tipů, aby chutnaly báječně 20. 10. 2023
Hodnocení 43× 7 častých chyb při dozrávání zelených rajčat: Jak na to, aby rajčata dlouho vydržela 20. 10. 2023
Hodnocení 17× Sklidili jste všechna rajčata před příchodem mrazíků? Poradíme, co s nimi 18. 10. 2023
Hodnocení 31× 7 častých chyb při kompostování: Na co si dát pozor, aby se kvalitní kompost podařil 18. 10. 2023
Hodnocení 30× Dřevěný popel a jeho využití na zahradě: Byla by škoda ho vyhodit do popelnice 9. 10. 2023
Hodnocení 52× Co patří do kompostu? Správně vytvořený kompost poskytne půdě bohatou výživu 9. 10. 2023
Hodnocení 47× Co nedávat do kompostu? Kvalitní hnojivo získáme z organických materiálů 9. 10. 2023
9 foto Hodnocení 22× Sýrové placičky: Jednoduchý oběd nebo rychlé pohoštění připravíme během chvilky 15. 10. 2023
Hodnocení 3× Jak vybrat ovocný stromek do zahrady? Máme pro vás 8 tipů, na které je důležité pamatovat 8. 10. 2023
Hodnocení 42× Jak připravit kompost? Univerzální a kvalitní hnojivo získáme zcela zadarmo 9. 10. 2023
Hodnocení 4× Sklizeň zeleniny v říjnu: Začneme od rostlin citlivých na chladné počasí 8. 10. 2023
Hodnocení 4× Říjnové pranostiky: Ať je teplo nebo chladno, můžeme čerpat ze zkušeností našich předků 8. 10. 2023
Hodnocení 17× 10 tipů, jak sušit vlašské ořechy: Pro nezkušené může být postup pořádným "oříškem" 6. 10. 2023
Hodnocení 36× Jak sklízet červenou řepu? 3 tipy pro správnou, rychlou a jednoduchou sklizeň 6. 10. 2023