Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
Gault&Millau: Průvodce po nejlepších restauracích je už i v České republice. Tyhle podniky získaly nejlepší ocenění
Otestovali jsme pražské vegetariánské restaurace: Svíčková bez masa přijde na 325 Kč, za salát dáte 210 korun
4 foto Hodnocení 7× Jak připravit domácí müsli tyčinky. Vybrali jsme ty nejlepší recepty na jednoduchou a vydatnou svačinku 12. 4. 2023
Hodnocení 84× Jak upéct pečivo sice s droždím, ale bez kynutí? Máme pro vás recepty na koláče, šátečky, záviny a housky 11. 4. 2023
Hodnocení 37× Desatero rad na téma pěstování zázvoru: Jak zázvor vysadit, pěstovat a sklízet 9. 4. 2023
Video Hodnocení 186× Jak se pletou housky. Video předvede tři jednoduché postupy pro jejich dokonalý vzhled 7. 4. 2023
Video Hodnocení 139× Jak tvarovat nočky do polévky. Video vás naučí dva jednoduché postupy 9. 4. 2023
Hodnocení 32× Jak vařit brambory v mikrovlnné troubě. Jde to různými způsoby, vybrali jsme některé z nich 26. 3. 2023
Hodnocení 10× Jak připravit česnekové máslo. Je výtečné na topinky i na pečené brambory, hodí se při grilování 31. 3. 2023
Hodnocení 151× 7 receptů na velikonočního beránka: Všechny jsou skvělé, vybrali jsme ty nejoblíbenější 30. 3. 2023
4 foto Hodnocení 56× Desatero rad na téma velikonoční beránek: Jak ho upéct, vyklopit z formy a ozdobit 1. 4. 2023
Hodnocení 45× Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat 2. 4. 2023
4 foto Hodnocení 113× Desatero rad na téma jidáše: Co patří do těsta, jak jidáše tvarovat a péct, čím je potírat 6. 4. 2023
Hodnocení 46× 7 receptů na mazanec: Můžete si vybrat tvarohový, šlehačkový, hrníčkový, pletený nebo třeba kváskový 28. 3. 2023
Hodnocení 75× Desatero rad na téma velikonoční nádivka: Co do ní patří, jak ji upéct a s čím ji podávat 30. 3. 2023
Hodnocení 28× Jak vařit brambory v páře. Šetrná metoda v nich zachová důležité živiny 28. 3. 2023
4 foto Hodnocení 50× Jak připravit lívance? Známe celou řadu receptů na tento výborný moučník 26. 3. 2023
Hodnocení 22× Vdolky můžete nakypřit droždím i práškem do pečiva. Vybrali jsme oblíbené recepty 26. 3. 2023
Hodnocení 65× Jak na dokonalé koblihy: Nadýchaný moučník z kynutého těsta usmažíte na oleji 26. 3. 2023
Hodnocení 65× Jak připravit klasickou žemlovku s jablky? Zpracujete do ní starší pečivo a jablka 23. 3. 2023
Hodnocení 30× Desatero rad na téma mazanec: Co patří do těsta, jak ho vytvarovat a jak ho upéct 31. 3. 2023