Dubajská čokoláda dobyla Česko: Tabulku pistáciové cukrovinky koupíte už od 159 Kč, ale pozor na napodobeniny
Kynuté koblihy připravujeme z hladké mouky s vysokým obsahem lepku. Budou pak krásně nadýchané a pružné uprostřed
Náš život s celiakií: Vyzkoušeli jsme japonské křupavé kuře karaage. Tyto kuřecí nugetky si Áňa zamilovala
Hodnocení 11× Jak jíst dýňová semínka a k čemu se hodí? Dýňová polévka, posypaná opraženými semínky, chutná ještě lépe 9. 11. 2022
5 foto Hodnocení 263× Jak upéct svatomartinské rohlíčky? Stačí několik surovin a z tvárného těsta vznikne výtečný moučník našich babiček 8. 11. 2022
Hodnocení 102× Nejlepší pečenou kachnu připravíme podle osvědčených receptů. Podáváme ji se zelím a s houskovým nebo bramborovým knedlíkem 11. 11. 2022
Hodnocení 6× Citron příjemně dochutí mnoho dobrot sladké kuchyně a domácí citronový cukr se hodí mít stále po ruce 30. 10. 2022
Hodnocení 41× 7 oblíbených tvarohových pomazánek připravíme velmi rychle. Nejlépe chutnají na čerstvém pečivu, doplněné kapií a cibulkou 1. 11. 2022
Hodnocení 4× Kadeřávek vydrží na zahradě až do jara. Správnou chuť získá až po přemrznutí a dobře připravený je chutný i zasyrova 12. 11. 2022
Hodnocení 34× Jak poznat kvalitní vlašské ořechy? Jen takové se hodí ke konzumaci, při špatném prosušení nebo skladování snadno chytnou plíseň 2. 11. 2022
Hodnocení 9× Jak zpracovat v kuchyni mrazuvzdorný kadeřávek a na co se nejvíce hodí? Vyzkoušejte z něj karbanátky nebo zapékaná jídla 14. 11. 2022
Hodnocení 13× Louskání ořechů je činnost pro dlouhé večery. Dobrým pomocníkem je kladivo nebo palička, práce pak jde dobře od ruky 25. 10. 2022
Hodnocení 26× Hruškový kompot zaváříme podle receptů našich babiček. Hrušky obvykle loupeme a postaráme se, aby nezhnědly 7. 11. 2022
Hodnocení 108× Jak naložit jablka na štrúdl? Po nastrouhání z nich připravíme skvělý polotovar, který budeme mít stále po ruce 6. 11. 2022
Hodnocení 9× Jak snadno rozlousknout rukou ořechy papírky? Zvládne to i žena nebo dívka, pokud zná ten správný trik 24. 10. 2022
Hodnocení 19× Růžičková kapusta získá správnou chuť a jemnost teprve po přemrznutí. Sklízíme ji čerstvou od podzimu až do jara 23. 10. 2022
Hodnocení 68× Jaké maso se hodí na řízky a jak ho připravit na smažení? Držíme se jednoduchých rad našich babiček 21. 10. 2022
Hodnocení 4× 7 oblíbených podzimních polévek nás příjemně zahřeje a zasytí. Připravíme je z výživných surovin a dobře ochutíme kořením 25. 10. 2022
Hodnocení 51× Dobře ochucené jídlo - i to je cesta k hospodárnosti a úsporám. Když všem chutná, nejsou žádné zbytky 4. 11. 2022
Hodnocení 2× Jak snížit příjem soli? Máme více možností, jak množství soli v jídle omezit. Zaměřme se alespoň na některé z nich 16. 10. 2022
Hodnocení 162× Jak správně smažit řízky? Chystáme je jen občas, při svátečních příležitostech, a když už, tak ať se nám povedou 1. 1. 2023
Hodnocení 97× Jak vyklopit bábovku z formy? Použijte osvědčené triky našich babiček a určitě se bábovka podaří 5. 11. 2022
Hodnocení 10× Ovocné rolky či kůže jsou specialitou z elektrické sušičky nebo z trouby. Chutnají jako zdravé mlsání a můžeme je plnit krémem 28. 10. 2022