Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Nepečená tvarohová pochoutka s piškoty: Našlehaný a ochucený tvaroh báječně osvěží a božsky chutná, dort je přitom tak snadný
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku
Houbové nočky či halušky na cibulce: Rozpuštěná slanina dodá jedinečnou chuť a haluškovač lze snadno nahradit
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
Tři nepečené čokoládové dezerty nejen na Valentýna: Lahodný dort, rumem vonící sladké kuličky a božsky chutnající pohár
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Jak na škvarkové pagáče: Slané masopustní koláčky jsou uvnitř vláčné, na povrchu lehce křupavé a úžasně voní
Kuřecí játra trochu jinak: Lehce pikantní s nivou a žampiony nebo neuvěřitelně šťavnaté v těstíčku s bylinkami
Pět nejlepších náplní do toustů: Kuřecí se zeleninou je sytý, avokádový je pro mlsné jazýčky a francouzský voní skořicí
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Nekynutá masopustní dobrota je nadýchaná jako obláček a na stole je za chvíli
Strouhaný koláč na plech: Vláčné těsto v kombinaci s lahodnou a šťavnatou tvarohovou náplní božsky chutná
Pomazánka z mrkve a celeru: Z pouhých čtyř ingrediencí vznikne báječná lahůdka s neodolatelnou chutí, hotová je za pár minut
Mřížkový koláč podle osvědčeného receptu je vláčný a nadýchaný. Zkombinujte povidla a tvarohovou náplň a budete se oblizovat
Meruňkové řezy Henrietta: Slavnostní dezert s jemným máslovým krémem a meruňkovou náplní chutná božsky
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník