Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Kurkuma v zimě prohřeje: Stačí špetku přidat do vaječné tlačenky nebo do zlatého mléka, pikantně ochutí i různé pomazánky
Pět rychlých receptů z kuřecích prsou: Napíchněte je na špíz, zabalte do tortilly nebo připravte šťavnaté pikantní kari
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule
Domácí ruské vejce: Na retro svačinku je kromě vejce potřeba bramborový salát, zelenina a speciálně upravená majonéza
Kuřecí nudličky na způsob kaťáku: Variantě známého retro pokrmu dodá typicky ostrou chuť nejen feferonka
Švédské masové kuličky: Tu nejlepší konzistenci a šťavnatost zajistí správný poměr masa i speciální úprava strouhanky
Hubnutí díky vláknině: Jednoduchým přidáním zeleniny, ovesných vloček nebo ovoce poletí kila dolů skoro sama
Jak připravit česnečku: Stačí na to jen pár ingrediencí a česnek se musí přidat ve správnou dobu, aby měla pořádné grády
Jak na ten nejlepší buřtguláš? Sáhněte po kvalitní uzenině, nezapomeňte na dostatek cibule a správnou kombinaci koření
Mrkvové karbanátky: Na krásně šťavnaté a voňavé jídlo stačí jen několik ingrediencí, a přitom ho pořídíte doslova za pár korun
Kroupy nejsou „hloupý“! Netradiční smaženice nebo kroupové zelí překvapí, důležitý je správný postup při vaření
Vlašský salát podle normy ČSN: Důležité je dodržet správný poměr surovin, dochucovat postupně a výsledek bude perfektní
Co se zbylou vánočkou? Skvěle se hodí na vláčný francouzský toust nebo na jazyku se rozplývající voňavé crumble
Rychlé chlebíčky pro návštěvy: Stačí mít doma máslo a vajíčka, další ingredience pak podle fantazie a výsledek chutná úžasně
Rumové kuličky: Nepečené vláčné cukroví s rozinkami se rozplývá na jazyku a díky různému obalení hned máte víc druhů
Kokosové nepečené cukroví: Drobné kousky jen z pár ingrediencí jsou rychle hotové, osvěží je kokos a navoní vaječný likér
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Vykrajované ořechové měsíčky: Mleté ořechy a rumová poleva jim dají chuť i vůni, a připravují se úplně jinak, než jste zvyklí