Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Český král Karel IV. pořádal velkolepé hostiny, ale nejvíc si stejně pochutnal na obyčejném chlebu s máslem
Výborné kynuté těsto na cokoliv: Je báječně vláčné a nadýchané, podle vyzkoušeného receptu ho zvládnete snadno
Hodnocení 2× Vyrobte si domácí sirup na svařák: Vyluhované koření v sirupu ho báječně dochutí 20. 11. 2023
6 foto Hodnocení 8× Jak udělat vánoční štólu: Je plná rozinek a mandlí, navíc hojně sypaná cukrem 29. 11. 2023
5 foto Hodnocení 5× Čím plníme kuřecí stehna? Vyzkoušejte nádivku z housky, zeleninu či uzeninu 17. 11. 2023
5 foto Hodnocení 2× Jak svařit červené víno: Tradiční svařák nesmí nikdy vřít, víno jen zahříváme 26. 11. 2023
Hodnocení 183× Vánoční čokoláda: Vyrobte si rodinnou pochoutku podle receptu od prababičky 24. 11. 2023
6 foto Hodnocení 24× Jak ochutit tradiční omáčky? Víte jaké koření použít, aby omáčky chutnaly báječně? 21. 11. 2023
Hodnocení 8× Jak připravit tradiční grog? Jednoduchý návod na hřejivý alkoholický nápoj 19. 11. 2023
Hodnocení 2× Jak upéct podzimní dýňový koláč? Základem je křehké těsto s náplní z dýně a jablek 9. 11. 2023
5 foto Hodnocení 15× Desatero rad na téma uzení masa: Jak nakládat do soli a jak dlouho maso udit 17. 11. 2023
4 foto Hodnocení 5× Jak připravit špagetovou dýni: Dlouhá vlákna z upečené dužiny připomínají špagety 12. 11. 2023
Hodnocení 5× Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně 13. 11. 2023
Hodnocení 44× Jak upéct svatomartinskou husu? Poradíme, jak na to, aby chutnala jako od babičky 5. 11. 2023
Hodnocení 10× Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu 2. 11. 2023
Hodnocení 45× Jak se liší vanilkový a vanilinový cukr. Pravou vanilku obsahuje pouze jeden z nich 4. 11. 2023
Hodnocení 3× Jaké koření dát do svařeného vína: Se skořicí a hřebíčkem chutná vždy dokonale 25. 10. 2023