Margot kuličky voní kokosem, rumem a čokoládou. Toto nepečené cukroví si zkrátka zamilujete, a přitom je hotové za chvíli
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
9 foto Hodnocení 4× Báječné recepty na vejce k snídani: Máte raději míchaná nebo zastřená? 5. 3. 2024
8 foto Hodnocení 14× Čím potřít mazanec, aby se jeho povrch leskl? Potřebovat budeme vejce i máslo 3. 3. 2024
8 foto Hodnocení 6× Kdy nastřihnout kříž na velikonoční mazanec? Symbol ukřižování má praktický význam 27. 2. 2024
6 foto Hodnocení 9× Jak správně ohřívat knedlíky: Ohřát je můžeme na páře i v mikrovlnce 28. 2. 2024
9 foto Hodnocení 26× Kdy vytáhnout beránka z formy? Vyplatí se vyčkat až do zchladnutí 26. 2. 2024
2 foto Hodnocení 3× Jak připravit malinový dort Charlotta? Křehký korpus s nadýchanou ovocnou pěnou 25. 2. 2024
6 foto Hodnocení 2× 4 časté chyby při vaření polévek: Špatné dochucení i rozvařená zelenina 24. 2. 2024
8 foto Hodnocení 141× Blíží se čas pečení velikonočního mazance. Kolik se dává rozinek do těsta? 23. 2. 2024
7 foto Hodnocení 52× Jak připravit pařížský krém. Skvěle se hodí na ořechové rohlíčky i do trubiček 23. 2. 2024
7 foto Hodnocení 35× 4 časté chyby při přípravě tiramisu: Jak chybám předejít, aby byl dezert dokonalý 22. 2. 2024
7 foto Hodnocení 27× Desatero rad na téma svíčková omáčka: Poradíme, jak připravit tento sváteční pokrm 21. 2. 2024
9 foto Hodnocení 11× Kdy je velikonoční beránek správně propečený? Stačí jej otestovat špejlí 29. 2. 2024
Hodnocení 20× Jak odměřit suroviny na nejoblíbenější dezerty? Jde to i bez kuchyňské váhy 20. 2. 2024
9 foto Hodnocení 2× Čím vysypat formu na beránka? Použít můžeme hrubou mouku i strouhanku 26. 2. 2024
6 foto Hodnocení 22× Jak se vaří valašská kyselica? Hutná tradiční polévka je skvělá s klobásou a zelím 25. 2. 2024
5 foto Hodnocení 83× Jak připravit dokonalé pařížské rohlíčky. Křehké těsto s nadýchaným krémem 18. 2. 2024
5 foto Hodnocení 10× Jak připravit polevu na donuty. Je libo čokoládovou, jahodovou nebo citrónovou? 17. 2. 2024
6 foto Hodnocení 5× Jaké jsou nejlepší náplně do tradičních frgálů? Možností je hned několik 15. 2. 2024
8 foto Hodnocení 32× Ze které mouky se peče velikonoční mazanec? Chybu neuděláte s hladkou ani polohrubou 14. 2. 2024