Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Hodnocení 13× Oblíbené provensálské koření si můžeme připravit i sami. Poradíme, co je jeho součástí a jak si poradit se sušením 6. 6. 2022
Hodnocení 10× Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku 21. 6. 2022
Hodnocení 85× 7 nejlepších jídel z jednoho pekáčku. Hodí se především během dnů, kdy máme málo času na vaření 14. 6. 2022
Hodnocení 9× Z růžových květů vyrábíme sirupy, marmelády a nápoje. Můžeme je sušit a kandovat. Jsou nejen chutné a voňavé, ale i léčivé 18. 6. 2022
Hodnocení 17× Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica 23. 6. 2022
Hodnocení 23× Meduňka výrazně voní po citronech. V kuchyni se uplatní do nápojů a dezertů, je vhodná do čaje pro klidný spánek 7. 7. 2022
Hodnocení 210× Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme 19. 6. 2022
Hodnocení 36× Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně 25. 6. 2022
Hodnocení 13× 7 nejlepších receptů na biskupský chlebíček. Jak chlebíček upéct a čím ho ozdobit 7. 6. 2022
Hodnocení 35× Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma majoránka. Jak ji pěstovat, sušit a používat 17. 6. 2022
Hodnocení 23× Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů 22. 6. 2022
Hodnocení 31× Levandule je výrazně aromatická bylinka, kterou využijeme v domácí kosmetice i kuchyni. Naučíme vás vyrobit olej z jejích květů 17. 6. 2022
Hodnocení 27× Oregano čili dobromysl známe z jihoevropské, mexické i české kuchyně. Voní podobně jako majoránka a stejně tak se používá 24. 6. 2022
Hodnocení 60× 7 nejlepších receptů na jahodové nepečené dezerty. Využijme sezonu jahod naplno 2. 6. 2022
Hodnocení 41× Šalvěj je významná léčivka i chutná bylina do kuchyně. Jak a kde ji nejlépe upotřebíme 20. 6. 2022
Hodnocení 54× Máta má kromě příjemné vůně a chuti také mnoho příznivých účinků na naše zdraví. Poradíme, jak ji sbírat a využít 16. 6. 2022
Hodnocení 41× Jak zpracovat listovou petržel. Má své místo v mnoha receptech a řadu možností nabízí náš receptář 13. 6. 2022
Hodnocení 9× Čím naplnit piknikový koš. Vše lze připravit předem a na místě jen naservírovat, abychom si pobyt venku co nejlépe užili 12. 6. 2022
Hodnocení 18× Zelený hrášek je výživný a oblíbený hlavně mezi dětmi. Využijeme ho do řady pokrmů i ke konzervaci 5. 6. 2022
Hodnocení 22× Hlávkový salát v mnoha druzích si můžeme dopřát celoročně. Jeho výživové vlastnosti jsou pro nás příznivé 4. 6. 2022