Svatomartinský nášup: Kupte si jeden kurz vaření a druhý dostanete zdarma!
11. 11. 2022 Ostatní
Vánoce jsou za dveřmi a mnoho z nás přemýšlí nad zajímavými dárky pro své blízké. Dnes ale máme pro vás dárek my! Pokud si právě nyní koupíte online kurz vaření, druhý dostanete zdarma.
Extrakurzy pro každého
Milujete vaření a rádi byste se v něm zdokonalili, jenže ti nejlepší profíci jsou od vás daleko, případně nemáte čas navštěvovat jejich kurzy, nebo se dokonce stydíte? Žádný problém!
Šéfkuchař Jan Punčochář, cukrářka Šárka Divácká nebo majitel asijských restaurací a znalec asijské kuchyně KhanTa „přijdou“ k vám domů. Nebo na chatu, do práce, kamkoliv chcete. V nově spuštěných online kurzech si místo výuky vybíráte vy!
Na nás můžete nechat výběr nejlepších lektorů s bohatými zkušenostmi. Jan Punčochář, šéfkuchař a porotce MasterChef Česko vás naučí třeba, jak připravit dokonalé kroupové rizoto nebo plněnou křepelku s karamelizovanou zeleninou. Šárka Divácká, známá svým mechovým dortem, vás zasvětí do tajů netradiční cukrařiny a s Markem Raditschem „vytřihnete“ ty nejlepší rybí pokrmy.
To je jen stručný výčet toho, co vás v online kurzech čeká. Kompletní nabídku včetně ukázek zdarma najdete na webu Extrakurzy.cz. Jeden kurz má 10-12 lekcí, které dohromady trvají přibližně dvě hodiny. Dvě hodiny, které si můžete pustit najednou, nebo postupně, a pak se k nim kdykoliv vracet.
K jednou zakoupenému kurzu totiž získáte doživotní přístup. To pro případ, že byste nějakou užitečnou radu nebo tip šéfkuchaře zapomněli.
Nalákali jsme vás? Pak neváhejte a roztočte to v kuchyni hned. Právě nyní probíhá časově omezená akce, při níž získáte za jednu cenu kurzy dva. Jeden z nich můžete být třeba atraktivním vánočním dárkem. Pro tento případ od nás dostanete krásně graficky vyvedený dárkový poukaz.
S námi bude vaše vaření extra!
Témata
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Svíčková omáčka pro začátečníky: Vysvětlíme postup přípravy krok za krokem