Léto je v plném proudu. Užijte si každý jeho okamžik!
31. 7. 2024 Tipy a triky
Půlku prázdnin máme za sebou, ale dobrá zpráva je, že další měsíc nás ještě čeká! Užíváte si léto, co to jde? Dobře děláte. Nabírejte energii na podzim a zimu, bude se vám hodit.
Koupání, grilování, sportování, polehávání na sluníčku s pěknou knížkou. Co máte na letních měsících nejraději vy? Inspirujte se tipy, které vám mohou příjemné chvíle ještě o něco vylepšit.
Dobrota na gril
Novou marinovanou krkovici Tandoori nebo marinovanou vepřovou pečeni s částí vepřového boku Back Bacon. Na co máte chuť z grilovací nabídky od Alberta? Sáhnout můžete také po kusu masa v bio kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství, a to v podobě bio marinované vepřové pečeně nebo hovězího Topside steaku z řady Nature’s promise Bio. Anebo si vyberete burger vylepšený o dávku sýra?
Jemná ostrost a křupavá chuť
Každé grilovačce dodá dokonalou tečku kvalitní hořčice. Maille Hořčice s vinným octem a celými hořčičnými zrníčky vyniká jemnou ostrostí a vytváří jemně kořeněnou, křupavou chuť. Skvěle se hodí k marinování steaků z masa a ryb před grilováním, pečením nebo dušením, je výborná taktéž jako přísada do salátových zálivek. Zakoupíte například v prodejnách Globus, Kaufland a na Rohlik.cz.
Oživte svůj zahradní nábytek
Aby grilovačka nebo chvíle strávené na zahradě stály za to, je třeba mít pohodlné sezení. Křesílka a pohovky na zahradu nebo balkon si zaslouží oživení. Nepřehlédnutelným dekoračním prvkem jsou polštáře Novel určené pro venkovní použití. Vysoce odolné tkané textilie se speciální povrchovou úpravou vynikají díky UV ochraně barevnou stálostí. Velkou nabídku barev, vzorů a velikostí naleznete v obchodních domech XXXLutz.
Letní mlsání
Posedět u dobrého jídla, to se v létě přímo nabízí. Zakončete hostinu sladkou dobrotou. A navíc takovou, kterou si sami nachystáte. Hříšné moučníky z odpalovaného těsta podle Heleny Fléglové jsou kurz od Extrakurzů, díky němuž se naučíte péct dezerty z odpalovaného těsta. Začnete od přípravy základního těsta a jeho pečení, naučíte se připravit různé krémy a své výrobky si i sami nazdobíte.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Levandule na zahradě: Snadné pěstování a jednoduché využití oblíbené bylinky přináší radost
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Cukrář Josef Maršálek bude zase péct s Terezou Bebarovou. Do Prahy už tento víkend přivezou Vánoce jako z pohádky