Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 30 minutami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 12. 9. 2024 12:56
„poradte mi“ Nadja, 7. 9. 2024 00:10
Poslední příspěvky
„hazel: Stáni, děkujeme.“ MarcelaPa, před 42 minutami
„Dobry vecer, vcera jsme meli tu ryzi s kurecim masem a…“ hazel, před 58 minutami
„Dobré odpoledne , dnes jsme dojedli guláš a udělala jsem…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos na páře se smetanovou omáčkou a přílohou ve varném mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Grilované ovoce s medem
Přidáno před 7 hodinami
Čirokový koláč s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Vajíčková lahůdková pomazánka se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Chowder s treskou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo
Těstoviny jako z pořadu Prostřeno: Jak dlouho je vařit, aby byly vynikající, a co znamená al dente?
Vyhazovat slupky od ovoce a zeleniny může být chyba. Banánová bělí zuby, bramborová zrychluje metabolismus a melounová čistí pleť
3. 10. 2009 07:59
3. 10. 2009 07:34
2. 10. 2009 21:32
2. 10. 2009 12:29
A na večeři je studená-salám,sýr,okurkový salát a pečivo.
2. 10. 2009 11:11
cimg9183.jpg
2. 10. 2009 10:33
0099_oakdb[1].gif
2. 10. 2009 09:18
2. 10. 2009 09:14
2. 10. 2009 08:22
2. 10. 2009 07:58
2. 10. 2009 07:40
2. 10. 2009 07:35
1. 10. 2009 16:25
1. 10. 2009 14:50
1. 10. 2009 13:43
včera jsem zkoušela Zeleninový hrnec podle výbušné je to opravdu výborné akorát jsem musela dát cuketu místo patizonu,ale bylo to ňamka,mám ještě porci na dnes a moc se na to těším,jelikož se to rozleží,tak to bude ještě lepší.No a protože jdu po 16 hod.do solné jeskyně,tak k večeři už jen něco studeného. Simona
Předchozí 1 … 2239 2240 2241 2242 2243 … 2441 Další