Co dnes uvařit?
I když dokud žila maminka, tak pro babičku vařila i svíčkovou a vozila jí. Co zemřela svíčkovou ještě neuvařila a je to 10let
Jinak se pustí do všeho, rozebere když na to přijde i pračku.
Ale největší vášen je zahrada. To má po obou dědech.
Ted před vánocema je 2x ve škole vánoční tvořivé odpoledne. Pro děti a rodiče, už se na to těší
Julia Oskerova: tak si hezky s děvčaty popovídejte, ať při vzpomínání přijdete na hezké myšlenky i pro dny následující. Ke kávičce vám posílám zákusek (není to můj nápad, ale foto z Pinterestu). Všechny si to hezky užijte!
K obědu byl Moravský vrabec, špenát a bramborový knedlík.
Ještě jsem k večeři udělala pomazánku, namažu jí na veku
Taky to nikdy nesníme a zamrazujeme.
Ale letos toho napečou snad opravdu méně, než jiný rok a každý domu dostane jen to cukroví co má rád
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 30 minutami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 12. 9. 2024 12:56
„poradte mi“ Nadja, 7. 9. 2024 00:10
Poslední příspěvky
„hazel: Stáni, děkujeme.“ MarcelaPa, před 42 minutami
„Dobry vecer, vcera jsme meli tu ryzi s kurecim masem a…“ hazel, před 58 minutami
„Dobré odpoledne , dnes jsme dojedli guláš a udělala jsem…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos na páře se smetanovou omáčkou a přílohou ve varném mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Grilované ovoce s medem
Přidáno před 7 hodinami
Čirokový koláč s ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Vajíčková lahůdková pomazánka se sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Chowder s treskou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka
Rané brambory nejsou nové brambory. Jedny z nich v ČR na poli neuvidíte, říká předseda Českého bramborářského svazu
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Sýrová pomazánka s uzeninou, vejci a bílou ředkví
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,7 (7×)