Co dnes uvařit?
Pod každým článkem je prostor pro komentáře, děvčata je čtou a poctivě odpovídají.
Chybu jsem jim nahlásila.
vcera jsme meli tu ryzi s kurecim masem a dnes bude u nas pastyrsky kolac s mletym hovezim masem a zeleny salat.
Marcelko to mas sikovneho manzela, ty mochomurky ke snidani jsou prekrasne a ten pekny dort jaky jsi udelala
Vsichni mate pekne jidelnicky.
Neustale myslim na JaniPa, kdyz vidim ty fotografie hruza. Tolik skody.
Mladí chválili .
U nás prší a prší. Myslím na Janu, snad už je líp.
Dnes jsem upekla kuře v medové marinádě a k němu rýži - Petr si zbytek vezme sebou domů.
vcera jsme byli temer cely den na vylete, varila Mexicka restaurace ,
dnes jsem udelala cockovy salat s feta syrem a vecer budou kureci kousky s cervenymi fazolemi a ryze. Zadny desert.
JaniPa vim ze je to na vasich koncinach hodne spatne, moc na Tebe myslim. Snad ta voda jiz trochu ustupuje
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, před 5 hodinami
„poradte mi“ Nadja, 7. 9. 2024 00:10
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, rajska omacka byla a i s knedliky. No to…“ hazel, před 1 hodinou
„Příjemný večer. hazel: starostlivá babička se nezapře -…“ Nadja, před 5 hodinami
„Hezký večer my dnes dojídali segedín a byla krupičková…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohový dip k zelenině i masu
Přidáno před 12 hodinami
Husí prsa s podzimním ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 17 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno 17. 9. 2024 20:00
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno 17. 9. 2024 19:17
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno 17. 9. 2024 16:01
Přečtěte si Zobrazit více
Budou lidé opravdu muset přestat jíst maso? Hrozí hlad i nedostatek vody, říkají vědci
Sojanéza veganům zachraňuje Vánoce: Bez téhle falešné majonézy si totiž bramborový salát nedají
Slavný Krtkův dort slaví 20 let. Pojďte společně oslavit toto kulaté výročí soutěží o 100 narozeninových balíčků
Nejlepší recepty s křenem: Od tradiční křenové omáčky po moderní saláty