Dejte si vejce a hoďte se do klidu! 5 potravin, které spolehlivě zaženou stres
Poslední diskuze
„2024 - změna designu u receptů ???“ magdalenka, před 1 hodinou
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„veronika_straka: ďakujem za odpoveď, ja som tušila, že to…“ magdalenka, před 1 hodinou
„magdalenka: Dobrý den, díky za dotaz, zrovna podobným…“ veronika_straka, před 1 hodinou
„magdalenka: Magdalenko nemáme ani sklep ani garáž jen…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
před 2 hodinami
JaniPá tak to máte super to tak kdysi bývalo a vše vydrželo ve sklepě až do jara.
před 2 hodinami
před 3 hodinami
Na korpus budete potřebovat: 200 g sušenek Lotus Biscoff a 100 g rozpuštěného másla. Na náplň pak: 200 g smetany ke šlehání, 250 g mascarpone, 5 lžic moučkového cukru, 150 g dýňového pyré (recept na pyré najdete zde), 50 g bílé čokolády, 5 plátků želatiny Na dozdobení: šlehačku a lotus sušenky . Recept je z těchto stránek Topek.
Neskutečně dobrý. Dcera nejí dýni a vůbec nepoznala, že ten krém ji obsahuje. Nedala jsem bílou čokoládu ta je na nás moc sladká. Jinak jsem použila želatinový ztužovat za studena. Určitě zopakujeme.
před 3 hodinami
před 3 hodinami
Věrko tak ať jje lépe.JaniPá v dobrém brambory na zimu závidím.
před 4 hodinami
Uvařila jsem i na zítra, protože to bude náročný den. Nákup, kadeřnice a od 18 divadlo ve Slaným. Musíme vyjet někdy po 16 hodině
A pořád ještě bojuji s velkou rýmou
1729672340246.jpg
1729672340243.jpg
před 4 hodinami
před 5 hodinami
img_20241023_093416.jpg
před 19 hodinami
Na čtvrtek máme lístky do divadla, jedeme do Slanýho. Tak jsem zvědavá jak to zvládnu. Ale teplotu nemám
před 19 hodinami
před 19 hodinami
před 19 hodinami
před 19 hodinami
před 20 hodinami
před 21 hodinami
1 2 3 … 2467 Další