Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje
Kvašáky sa brambory
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 7 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 19 minutami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 10 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
22. 7. 2010 18:15
Toľko k mojemu súkromnému výskumu.
14. 6. 2010 12:53
14. 6. 2010 12:04
14. 6. 2010 11:45
14. 6. 2010 10:56
14. 6. 2010 10:47
14. 6. 2010 10:40
14. 6. 2010 09:44
14. 6. 2010 09:42
14. 6. 2010 09:35
14. 6. 2010 08:18
Polysacharidy v zemiakoch naštartujú s baktériami mliečne kvasenie?
Až nastane čas uhoriek, vyskúšam, zreferujem.
Zdravím, pekný deň!
14. 6. 2010 07:11
22[1]_1017391997.gif
39[1]_1928084836.gif
13. 6. 2010 21:06
13. 6. 2010 20:55
13. 6. 2010 19:40
Normálne, obyčajné kvasené uhorky ovládam, recept nehľadám. Ďakujem a želám pekný večer!
P.S. ospravedlňujem sa za to "s", malo to byť kvašáky a brambory, už to nejde opraviť.