Rychlé tvarohové vdolky podle cukráře Josefa Maršálka: Díky spojení těchto tří ingrediencí budou nadýchané i bez kynutí
MÁK
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 48 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 42 minutami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 11 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
9. 7. 2010 14:36
7. 7. 2010 18:26
7. 7. 2010 15:02
7. 7. 2010 09:22
Nie je to síce úplne ono, ale...
Pomletý mak - som kúpila z lenivosti iba raz. Skúsenosť ako yanull - horký, nedal sa jesť.
7. 7. 2010 08:20
7. 7. 2010 08:00
6. 7. 2010 18:21
6. 7. 2010 07:47
Jinak já měla asi taky ten oranžový, jak píše Irenka - ale odešel už do "věčných lovišť", pak mám taky ten starý litinový, co asi známe všichni a taky mě to s ním nebaví...jinak sice mám mixér od Zepteru,který se vytahuje, že umele i mák, ale není to ono...
6. 7. 2010 07:29
POTVRZUJI Ivanku CH. - Stejné je to i u mne. Ještě mám na chatě tříštivej na kafe, tak až se tam dostanu tak to ještě zkusím. Jinak kafe žena mele mlejnkem s kameny A TEN NEPŮJČÍ a já piju instant. CHybička se vloudila.
7[2]_609459388.gif
21[2]_78418300.gif
5. 7. 2010 12:13
5. 7. 2010 10:35
5. 7. 2010 08:38
19170_0[1].jpg