Potěšte milovanou maminku na její svátek: Toprecepty nabízí slevu 33 % na své populární kuchařky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„Dobrý večer😀, my jsme dnes k obědu dojedli zelňačku a…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
„Jajajajaapaja: klidně napíšu, ale koření jsem dávala od oka…“ tara23, před 4 hodinami
„tara23: holka šikovná, i takhle vypadá že bude výborný 👍 …“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
3. 9. 2010 16:46
někdo. dík.
2. 9. 2010 18:07
2. 9. 2010 17:43
2. 9. 2010 16:59
p1010049.jpg
p1010050.jpg
31. 8. 2010 18:20
20. 8. 2010 07:33
sejmout0002_1545250786.jpg
20. 8. 2010 06:40
20. 8. 2010 06:14
19. 8. 2010 19:01
19. 8. 2010 12:53
19. 8. 2010 09:33
19. 8. 2010 09:02
divisove.jpg
19. 8. 2010 08:46
19. 8. 2010 07:17
Kotrč je dobrý protože zasychá a proto vydrží řadu dní. Někdy, když se dá do lavoru s vodou(kořen) vydrží jako čerstvý i 20 dnů. Je méně intenzivní vůně, spíše tuhý a nedá se rozvařit. Proto se hodí do Drštkovky, kde je pomalu k nerozeznání od pravých drštek. My ho používáme i do hovězího vývaru, kde připomíná kousky masa. Taky dobrý je z něho Guláš. Říká se že se neztráví a jak jsme ho snědli vyjde stejně ven. ASI JE TO PRAVDA. Včera dcerka mi také přinesla od Lipna takového menšího, tak za tři , čtyři dni něco vymyslím.Kotrč doporučuji očišťovat co možná pouze opatrně proudem vody těsně před zpracováním. Václav
p8190001.jpg
p8190002.jpg
Předchozí 1 2