Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Brusinky“ blooda, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 20 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás se dnes dojídá ještě vývar a uzené dnes s…“ Simona Skolakova, před 26 minutami
„U nás dnes vepř. vrabci, zelí viz "Naděnka", knedlík přijde…“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 4 hodinami
26. 8. 2010 12:26
26. 8. 2010 12:19
26. 8. 2010 12:11
26. 8. 2010 12:05
26. 8. 2010 11:50
26. 8. 2010 11:33
26. 8. 2010 11:00
26. 8. 2010 10:51
26. 8. 2010 10:46
26. 8. 2010 10:45
26. 8. 2010 10:40
26. 8. 2010 10:36
26. 8. 2010 10:25
26. 8. 2010 10:24
26. 8. 2010 10:17
Předchozí 1 2 3 Další