Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak pečeme různé druhy pečiva

Rebi ten otisk přece zespodu nevadí;-)Si alespoň myslím já:-))

Ty mřížky si budu muset koupit;-).Jinak také nejraděli natírám čokoládu na drobné pečivo štětcem, plochým,silikonový mám také ale je lepší ten obyčejný plochý.Tady bohužel nic takového není a snacha má silikonový ,ale takový větší s tím to vůbec nešlo:no:

Helčo,ty mřížky jsou fajn:yes:ale nebude na té čokoládě jejich otisk:-O:-?

Perfektní rady, silikonový štetec budu muset vyzkoušet, taky jsem dosud namáčela. A co to sepsat do tipy a triky? Určitě to tam bude užitečné ;-)

Pokud zdobíte polevou, už tady padla rada použít drátěnou podložku. Je to fakt věc k nezaplacení a je možné jí použít na více věcí. Vyklopíte na ní bábovku, chleba,je možné jí použít při vaření nad párou (knedlíky), ale při pečení vánočního je nepostradatelná. Postavíte jí na plech nebo tác, čokoláda může na něj skapat, seškrábnete jí a použijete znovu. Já na polevu používám mašlovačku, když jsem si zničila několik péřových, tak používám silikonovou. Tu poslední největší drátěnou podložku jsem koupila v KIK za 29,- Kč, prodávají je i u vietnamců.

Jani,naprostý souhlas..to mě jde úúúplně nejlépe:-D:-D:-Duž mám z těch blížících se vánoc osypky:-D:-D:-Dale něco uklhnit asi bude muset,takže inspiračka se hodí;-):yes::-D

Rebeko mluvíš mě z duše.:-D A mě by ještě šlo to maso sníst:-p

taky kladně hodnotím tyto rady:-!:yes:štětcem by mě to taky nenapadlo:-Omě tyhle titěrnosti moc nejdou:-Sjá tak kus masa upéct..to by mi šlo:yes::-D:-D:-D

Tak štětec, to mě tedy nenapadlo:-O Vždy jsem namáčela a ne vždy to bylo nejlepší. Dík holky za tyhle nápady a rady.:yes::-8

Jééé, takové rady jsou k nezaplacení, jak k tomu pečení, tak i k té polevě...děkuju za ně:-K:yes:

Děvčata, dovolím si přidat malou radu. Před namáčením je třeba mít cukrovíčko pěkně vychlazené, ona ta poleva na něj lépe přilne a ani tolik nestéká. Plníme vždy naráz, ale na polévání si ho přinášíme po částech. A jak už tu bylo zmíněno, hezká lesklá poleva je, když se rozpouští nadvakrát, popř. i vícekrát, ale voda v lázni by neměla prudce vřít, jinak poleva šedne. A štětec je též součástí mých pomůcek ;-)

Jani, doporučuji ten štětec - měkký plochý - jde to lépe a nemáš čokoládové prsty ;-) navíc si je pořás oblizuji, takže nic moc estet a jsem pak zralá na kyselou okurku :-D

Holky díky moc, tak já to teda zkusím!!:-D Tu polevu jsem doteď nezkusila, fakt jsem měla strach, že bude bílá od tuku, ale nechám si tedy poradit. Chraň vás Bože, jak mi to nepůjde!:-D Já mám vždycky takové otázky, že:-S, ale je fakt, že zdobení piplačky a takové ty titěrné blbůstky mi moc nejdou a fakt se snažím. Děkuji moc za rady.:-K

Jani přesně takovou polevu dělám,jen dávám 50 g kakaa.Večer si jí udělám a druhý den rozpustím ve vodní lázni,líp se leskne-tak mi to poradila kamarádka.:-))

Isu já nechávám polevu, která mi zůstane běžně v lednici a když potřebuji, tak ji jen roztopím :yes:

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek