Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Tlakový hrnec
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 10 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 10 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 12 hodinami
15. 9. 2010 16:37
Prvý tlakový hrniec sme doniesli z Maďarska, keď som mala asi 13 rokov, u nás ešte neboli. A tak už niekoľko desaťročí varím v tlakáči, mám 2 a nedám na ne dopustiť.
Nielenže podstatne urýchli varenie, ale tým, že sa varí kratší čas a pod tlakom, uchováva sa v jedle podstatne viac vitamínov a minerálov ako pri obyčajnom varení.
15. 9. 2010 13:54
15. 9. 2010 13:40
15. 9. 2010 13:26