Libanonský salát fattoush: Lehký salát s vůní exotiky a bylinek je ideální lehkou letní večeří
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 6 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 8 hodinami
6. 12. 2010 19:37
6. 12. 2010 13:12
3. 12. 2010 18:06
3. 12. 2010 17:53
3. 12. 2010 17:21
zkus mrknout, nějaké recepty tady jsou
3. 12. 2010 17:12
29. 11. 2010 20:16
29. 11. 2010 19:45
Třeba je tam i ta tvoje, ale určitě to jde, odložit těsto....
29. 11. 2010 19:24
29. 11. 2010 18:43
22. 11. 2010 18:59
22. 11. 2010 16:49
Irenko,nejdříve vyzkoušej nějakou hotovou směs,je to jednoduché,seznámíš se s pekárnou a tzv.si ji osaháš.Zjistíš co umí a dělá.Platí jednoduchá zásada dolu tekuté na to sypké a na to droždí a sůl dej dolu do tekutého.Jestli droždí v kosce či sypké je jedno.Musí to vyjít.Pak se vrhni na jednoduché recepty,pak na složitější.Postupně třeba přejdeš na kváskové chleby.Zdá se to prvně složité,ale vůbec není,jen se toho neobávej.Stránek na pečení chlebů a nejen jich,je spousty.Ty Cathleen nebo tyto domacipekarny.dama.cz/.Ať se daří.
22. 11. 2010 16:03
22. 11. 2010 15:50
22. 11. 2010 14:38
1 2 3 Další