Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Poraďte mi

mamko pavlo - jakou cukrářskou hmotu :-?:-?:-?

měla bych dotaz? chtěla bych dělat cukrářskou hmotu. Máte někdo skvělí recept na ní?

Žížalko, Jahodo díky vám moc:yes::yes:

Zlatku používám na pečení "lepších" zákusků, řezů a cukroví;-)

http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=Zl...
zkus mrknout, nějaké recepty tady jsou;-)

Děvčata koupila jsem moučnou směs Zlatka, vím že tady o ní už jednou byla řeč, tak jsem jí prostě koupila a teď vlastně nevím k čemu jí můžu použít:-?:-?:-D

Špagetko díky, ta moje pekárna tam sice je, ale nějak mi to není jasný, prostě to zkusím;-)

Irrenko,nevím, jakou máš značku, asi jsi to psala ale :-8:-8:-8, mrkni sem na odkazy http://www.google.cz/#hl=cs&expIds=17259,17291,264...

Třeba je tam i ta tvoje, ale určitě to jde, odložit těsto....;-)

Irísku,tak to ti,čéče,nevím:-S:-Dv návodu to není;-):-?

Milé dámy a pánové prosím opět o radu;-)Jde na pečce nastavit odložený start i u přípravy těsta, nebo to jde jen u pečení:-?:-?

Děvčátka děkuju všem za obsáhlé informace:-K:-K

Já jsem názoru,že pokud si někdo pořídí pekárnu,měl by v tom péci.Na vykynutí těsta je to příliš a zbytečně drahý stroj.Těsto lze připravit v robotu,který navíc nezabírá tolik místa.Samozřejmě,že chleba pečený v troubě je hezčí a křupavější.K tomu se také propracuješ.
Irenko,nejdříve vyzkoušej nějakou hotovou směs,je to jednoduché,seznámíš se s pekárnou a tzv.si ji osaháš.Zjistíš co umí a dělá.Platí jednoduchá zásada dolu tekuté na to sypké a na to droždí a sůl dej dolu do tekutého.Jestli droždí v kosce či sypké je jedno.Musí to vyjít.Pak se vrhni na jednoduché recepty,pak na složitější.Postupně třeba přejdeš na kváskové chleby.Zdá se to prvně složité,ale vůbec není,jen se toho neobávej.Stránek na pečení chlebů a nejen jich,je spousty.Ty Cathleen nebo tyto domacipekarny.dama.cz/.Ať se daří.:yes::-)

Irísku,souhlasím s Bibi;-):yes:z trouby je fešáčtější;-):-Dz pečky..zase jednodušší,prakticky bez práce;-):-Dvyzkoušej a uhlídáš:-D:-D

Irrenko, 2 první chleby jsem udělala na celý program pečení a protože se mi ten tvar kvádru upečený v pečce nelíbil, (při nakrájení vypadá jako chlebový toust)tak jsem si těsto po programu kynutí 90 minut vyndala, udělala jsem pecen, nebo veku a pekla v troubě, několikrát ho potírám vodou s octem, je daleko lépe vypečený:yes:;-)

Irrenko, určitě to nezvoráš, neboj, nejdřív vyzkoušej a až budeš mít jistotu, improvizuj. Mrkni ke cathleen na její webovky, má tam vychytávky i pro začátečníky, mrkni www.primapekarna.estranky.cz/

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek