Jídelní rozmary slavných: Helena Růžičková milovala česnek a pekla vynikající kuře v majonéze pod peřinkou ze slaniny
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 8 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
22. 11. 2010 14:37
nebo nějaký od cathleen a postupně jsem se propracovala ke svému oblíbenému receptu - 350ml teplé vody, 2 PL oliv.oleje, 2 ČL kmínu nebo chleb. koření (nebo jejich kombinace), 2 ČL soli, 1/3 kostky čerstvého droždí a 500 g mouky - žitné a pšeničné, podle toho jaké mám načaté sáčky a jakou mám náladu. Občas přidám hrst ovesných vloček a občas nejaká semínka (slunečnice, dýně, sezam ...)
Tak snad jsem ti moc nezamotala hlavu.
22. 11. 2010 14:34
Irrenko, pro začátek zvol jednoduchý recept. Já jsem začínala s tímto. Peč v pekárně, ať máš co nejméně práce. Přeji hodně úspěchů
22. 11. 2010 14:20
18. 10. 2010 16:20
Vyzkouším ten, na který linkuje tejaja.
Díky moc! Petr
12. 10. 2010 13:36
12. 10. 2010 06:48
12. 10. 2010 06:42
lecebne__metody.doc
11. 10. 2010 23:19
8_-_donuty.odp
11. 10. 2010 23:11
11. 10. 2010 19:14
11. 10. 2010 18:51
11. 10. 2010 17:36
11. 10. 2010 17:29
11. 10. 2010 13:25
ku38.gif
11. 10. 2010 13:18
Předchozí 1 2 3 Další