Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„Ahojky, u nás Petr dojedl zbyteček pečeného kuřete,…“ Nadja, před 4 hodinami
„Hezky vecer, u nas kureci kousky s pecenou zeleninou. Nic…“ hazel, před 7 hodinami
„Dobrý večer dievčatá, ale tu robíte chute so zabíjačkovými…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
4. 11. 2010 12:26
sdc12892.jpg
sdc11881_1643520461.jpg
sdc12891.jpg
Předchozí 1 2