Svatomartinské rohlíčky podle Míši Landové: Nemusí kynout, voní rumem a skořicí a chutnají božsky
Ošatky na kynutí
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Brusinky“ blooda, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 20 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás se dnes dojídá ještě vývar a uzené dnes s…“ Simona Skolakova, před 49 minutami
„U nás dnes vepř. vrabci, zelí viz "Naděnka", knedlík přijde…“ Jana Pá, před 3 hodinami
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 5 hodinami
20. 4. 2010 19:48
osatkovy.jpg
20. 4. 2010 19:47
http://www.pekarskyraj.cz/inshop/osatky_na_kynuti_...
20. 4. 2010 18:07
20. 4. 2010 16:25
20. 4. 2010 16:21
20. 4. 2010 14:41
20. 4. 2010 12:09
A také maminka vyprávěla, že za I.svět.války babička posílala pecen chleba svému bratrovi a také synovi na frontu. Skrojila patku, trochu ho vydlabala, vložila hrudku másla a zase patkou uzavřela. To musel být chlebíček, když vydržel tak dlouho!!!
Dvě ošatky mám doposud, ale používám je podobně jako Vybusna - na ovoce, zeleninu, pečivo.
20. 4. 2010 11:50
16. 10. 2008 00:10
kk_007.jpg
15. 10. 2008 18:56
15. 10. 2008 18:40
moj otecko kedysi robil v pekarni a ked ju zrusili, tak podonasal hruzu tych osatiek, ale boli take velke na dvojkilove pecne. ale fantasticky sa v nich vsetko vynimalo....cervene jablcka v zime, alebo orechy a tak...
urcite som Ti mojim prispevkom *ohromne* pomohla
15. 10. 2008 18:33
15. 10. 2008 18:04