Houbová směs dodá bramborovým plackám jedinečnou chuť: Díky kmínu budou krásně vonět, přitom příprava zabere jen chvíli
Mýtus o sádle
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Brusinky“ blooda, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 20 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den u nás se dnes dojídá ještě vývar a uzené dnes s…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„U nás dnes vepř. vrabci, zelí viz "Naděnka", knedlík přijde…“ Jana Pá, před 3 hodinami
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 5 hodinami
12. 4. 2011 08:14
7. 3. 2011 22:15
Možná si říkáte, že jsem se zbláznila. Ale už pátým rokem studuji chemii potravin, takže vím o čem mluvím. A i já sama jsem žila v představě, že sádlo je nezdravé, a když jsem to prohlásila v laboratoři, kde jsme zrovna stanovovali cholesterol, tak se mnou málem vyrazili dveře.