Těstoviny s uzeným masem a kysaným zelím: Netradiční kombinace překvapí skvělou chutí, hotová je za pár minut
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 8 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
14. 4. 2011 13:30
14. 4. 2011 13:25
http://galeriekraslic.cz/index.php/skareda-streda
14. 4. 2011 13:25
ŠKAREDÁ STŘEDA je ve svatém týdnu.
SVATÝ TÝDEN nebo též PAŠIJOVÝ TÝDEN je jedním z nejvýznamnějších období křesťanského liturgického roku, které začíná KVĚTNOU NEDĚLÍ a končí Velikonocemi (NEDĚLÍ VZKŘÍŠENÍ). Jednotlivé dny, které ve Svatém týdnu mají své jméno, jsou:
▪ Škaredá středa
▪ Zelený čtvrtek
▪ Velký pátek
▪ Bílá sobota.
14. 4. 2011 13:22
14. 4. 2011 12:37
Já nevím to je jen moje domněnka.
14. 4. 2011 12:28
14. 4. 2011 07:37
14. 4. 2011 07:36
14. 4. 2011 06:50
13. 4. 2011 19:41
13. 4. 2011 19:31
Na Velikonoce má svátek dcera a tchýně- Anastasia a letos má i dcera narozeniny, takže bude jedna oslava na víc
13. 4. 2011 16:05
13. 4. 2011 14:39
13. 4. 2011 14:05
13. 4. 2011 14:03
U nás v Podkrkonoší a v Jizerkách se Jidáše jedí na Zelený čtvrtek, Hlavička (nebo také nádivka a pod,.) jí od soboty přes celé velikonoce, Mazance pak na Velikonoční neděli, o Velikonoční neděli bylo i kůzlečí nebo jehněčí masíčko. Beránek také na neděli a pondělí. Ale záleží dle zvyklostí každé rodiny.
Jelikož já do velikonoční hlavičky dávám i to kůzlečí, či jehněčí nebo oboje, tak už jiné maso nekupuji.
Předchozí 1 2 3 4 5 … 10 Další