Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 1 hodinou
„Brusinky“ blooda, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 18 hodinami
Poslední příspěvky
„U nás dnes vepř. vrabci, zelí viz "Naděnka", knedlík přijde…“ Jana Pá, před 1 hodinou
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 13 hodinami
6. 7. 2011 20:50
6. 7. 2011 19:23
6. 7. 2011 19:05
6. 7. 2011 18:51
6. 7. 2011 18:10
6. 7. 2011 18:02
několik z Vás nám psalo, že by bylo fajn, kdyby moučníky byly tříděné do podkategorií na rolády, nepečené, buchty, koláče, bábovky atd., Pokud bychom toto zaváděli, potřebovali bychom od Vás pomoci označit moučníky, do které podkategorie patří
Souhlasíte tedy s tím, že s Radkem nachystáme možnost označování moučníků do podkategorií, připravíme vyhledávání a třídění moučníků a Vy nám pomůžete moučníky označit?
Pokud nám dáte najevo, že nám s tímto pomůžete, hned to začneme připravovat
Pokud máte i nějaké další nápady, sem s nimi, jsme tu pro Vás
Předchozí 1 … 15 16 17