Holka u plotny vaří: Jak na svatomartinské kuře à la husa? Se zelím a mini lokšemi chutná jako poctivá pečínka
tipy a triky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 3 minutami
„Brusinky“ Nadja, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ mika59, před 22 hodinami
Poslední příspěvky
„Zdravím dievčatá, u mňa dnes losos, pyré a ružičkový kel,…“ Julia Oskerova, před 6 minutami
„Pěkné odpoledne 😊, my jsme dnes k obědu měli kramfleky …“ MarcelaPa, před 59 minutami
„blooda: dokud se nerozjede zánět, tak ano. Ale lepší je jít…“ Nadja, před 2 hodinami
8. 10. 2011 00:01
7. 10. 2011 16:58
Rozhodne nepridávajte sódu bicarbónu, ako sa niekde radí. Zničíte vitamíny skupiny B.
U hovädzieho mäsa musíte rátať s tým, že jeho príprava trvá dlhšie ako u bravčového mäsa, prípadne kuracieho mäsa.
7. 10. 2011 15:59