Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

domácí bonbóny - pralinky

Hoba(neregistrovaný), tady máš hned jeden recept ;-)http://www.toprecepty.cz/recept/19834-domaci-prali...

DObrý den
chci se zeptat jak se dělají domací bonbony. děkuji za odpovět.:-:-?:-?:-?:-):-/;-):-8:-K:yes:

Jé já ani nedoufala, že se sejde tolik dobrých receptů a triků. Zkoušela jsem je s vaječným likérem ze salka, ale dala jsem tam milku, přítel nemá rád čokolády na vaření ani hořkou. Některé se protrhly při vyndávání z formičky (náplň byla moc řídká) a ty co přežili se mi v kanceláři před ochutnávkou uplně rozbředly. Kolegyně k nim musela dostat lžičku :-S ale chuťově byly dobré. Zkusím některý z tipů a budou určitě dobré. Jen nemáte někdo tip na mléčnou čokoládu, aby se tak nerozpoušťěla jako např. ta milka? Děkuji

Hella: Že jo? Lenka je neskutečně šikovná, jeden její nápad na pralinky (s kuličkou marcipánu) jsem už s úspěchem zrealizovala a na další se chystám během zimy :-p Čokoládu totiž miluju a domácí pralinky jsou nejlepší :yes:

Mesic: a ještě snad tohle by se ti mohlo líbit...
http://varecha.pravda.sk/recepty/originalny-recept...

babinka: děkuji moc za pomoc, jsi moc hodná!!:-K

Mesic: dobrou inspiraci najdeš tady. je tu 18 receptů na úžasné pralinky http://www.mamincinyrecepty.cz/pralinky. Doufám, že se něco povede a obohatíš i zdejší recepty!

moj marcipan doma zhotoveny z mandli a cukru je tiez tvrdy a planujem pralinky - zomliet marcipan s troskou rumu, pripadne mandloveho mlieka (doma vyrobeneho z mlieka a pokrajanych mandli), obalit lieskovcovy orech a poliat cokoladou. Pre istotu aspon par kuskov, nech viem chut i to, ako dlho sa to da skladovat. Urcite je marcipan dobre rieditelny aj SALKOM alebo PIKAOM ci niecim podobnym:-K

Mesic:a co takhle udělat marcipánovou kuličku, kterou zaliješ čokoládou ;-):-?

Dobrý den,
pořídila jsem si silikonovou formu na pralikny a přemýšlím nad různými náplněmi. Jedna z náplní by měla být marcipánová, ale nevím jak přesně na ni. Čím byste rozředili nastrouhaný marcipán, aby dostal konzistenci husté kaše? Děkuji

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek