Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, 9. 12. 2024 22:08
„Změklé sněhové pusinky“ Sona312, 8. 12. 2024 01:35
Poslední příspěvky
„hazel: to bude fajn - návštěvu si vzájemně užijte.“ Nadja, před 3 hodinami
„tara23: Simona Skolakova: Jajajajaapaja: to jsou…“ Nadja, před 3 hodinami
„Dobry vecer, u nas kapustova polevka a brambory s tvarohem…“ hazel, před 4 hodinami
6. 12. 2008 12:00
6. 12. 2008 00:00
5. 12. 2008 22:13
3 bílky,
210g moučkového cukru,
120g hrubé mouky,
4 lžíce silné černé kávy,
tuk,
hrubá mouka na plech
Z bílků ušleháme tuhý sníh a po lžících zašleháme cukr. Lehce vmícháme mouku a po lžicích studenou kávu. Kornoutkem s trubičkou stříkáme na plech vymazaný máslem a vysypaný moukou různé tvary, např. preclíky nebo srdíčka. Připravené plechy necháme na teplém místě 1-2 hodiny sušit. Pečeme je ve velmi mírně vyhřáté troubě - skoro sušíme.
Pak mám ještě variantu Ruská pasiáns:
1 1/2 hrnku moučkového cukru,
1 1/4 balíčku oloupaných a nastrouhaných mandlí,
1/2 ČL nastrouhané kůry z dobře omytého citronu,
1-2 bílky, tuk na vymazání plechu,
mouka na vysypání plechu,
kandované ovoce.
Nevím jestli to je ono, a myslím, že hodně podobné cukroví tu je.
5. 12. 2008 21:45
5. 12. 2008 20:49
5. 12. 2008 17:58
3. 12. 2008 17:30
2. 12. 2008 10:17
1. 12. 2008 13:29
1. 12. 2008 13:10
1. 12. 2008 12:58
1. 12. 2008 12:51
1. 12. 2008 12:39
1. 12. 2008 12:24
1. 12. 2008 12:22
Předchozí 1 2 3 Další