Pečeme s Ivou: Bábovka nebo kávový mazanec s kousky čokolády? Je jen na vás, jak tuto dobrotu upečete
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Brusinky“ blooda, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 19 hodinami
Poslední příspěvky
„U nás dnes vepř. vrabci, zelí viz "Naděnka", knedlík přijde…“ Jana Pá, před 2 hodinami
„Jdu si pro radu. Je pravda že brusinky respektive klikva…“ blooda, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 14 hodinami
29. 11. 2011 17:54
29. 11. 2011 17:45
29. 11. 2011 17:45
ak ano, tak sa mi nezda, zeby v tom kosi mali byt aj kadlikove recepty. ja teda osobne kadlikove recepty pozriem iba po suroviny a fotku. na mna je to strasne dlhe, ale ako recesiu by som jeho recepty nepovazala. ja len aby sa nam kadlik nahodou neurazil....nerada by som bola, keby nase stranky opustil, lebo ma tu fakt vela vela priaznivcov.....kadlik co ty na to?
29. 11. 2011 17:23
29. 11. 2011 17:16
Pokud bude kategorie žertovných receptů,tak mne to trošku ochudí o moment překvapení a tak trochu očekávám vtipný recept a kolikrát v tomto duchu mi pak recept vtipný nepřijde.Vemte si zmiňovaný chléb s máslem pokud bude ve vtipné kategorii,přijde vám vtipný,když čekáte vtip?Mně asi ne.Přejdu ho.A potom, pokud hledám např. zavařené maso od Kadlíka,budu muset hledat v kategorii žertovné nebo kategorii masa?Já třeba vím,protože znám Kadlíka,jakým stylem píše,ale když je někdo nový nebo je zde krátce?No nevím,spíš mi to přijde trochu komplikovanější.A potom dilema,kam si tř.svůj ,,vtipný "recept zařadím ,do vtipných nebo masa?No, lepší to teď prodiskutovat,než poté litovat.Jen můj názor.
29. 11. 2011 17:03
29. 11. 2011 16:35
Další úvaha: třeba Kadlík se sám zařadí do vtipných, ale jan.alois nebo Vašek Fronek, pokud se takto vyjadřují normálně, nebo někdo opisuje starou kuchařku, nemá důvod zařadit svůj recept do vtipných, i když nám se zdá recept vtipně napsaný.
Kdo určí pravidla, kdy je a kdy není recept vtipný?
Aby to nedopadlo tak, jako s kategorií Krémů
29. 11. 2011 15:48
29. 11. 2011 15:39
29. 11. 2011 15:34
29. 11. 2011 15:06
29. 11. 2011 15:05
Např. vepřovou konzervu by ve vtipných nikdo nemusel najít???
29. 11. 2011 15:01
Ohledně bezlepkových receptů - zatím je na Topreceptech pár bezlepkových receptů a to je spíše cukroví. Myslíte, že tato kategorie má smysl?
29. 11. 2011 14:53
Ne teď vážně, myslím, že jsme za jedno, že pod recepty by měly být komentáře k receptu (postřehy, rady - ale ohledně vaření) a tak by se tam mohly kupit ještě ve větším rozsahu komentáře o tom, jak je recept úžasně napsaný, vtipný atd. ale samotná realizace by ještě více ztrácela smysl.
29. 11. 2011 14:44
Předchozí 1 2 3 4 5 Další