Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

marokanky

Mám několik receptů na marokánky, jsou moc dobré, ale já bych moc ráda vyzkoušela ty, které prodávají v cukrárně. Tuhé a křupavé, jen nemůžu přijít na to, co do nich dát, aby takové byly. Jestli trochu škrobu? Tímto zde přítomné prosím o radu, pokud znáte nějakou profi cukrářku, která by se s námi o ten fígl podělila. Moje marokánky jsou všechny měkké. Děkuji pěkně :-K.

maltinka: Vyzkoušela jsem různé recepty, byly fajn, ale jako od pekaře nebyly nikdy. Nevím proč, taky mám ty jejich ráda <3

podle kterého receptu marokánky děláte? vždycky si je kupuju u pekaře, nikdy neodolám, tak bych chtěla zkusit i nějaké vlastní :-K

deutschinek

11. 12. 2015 17:48

Taky se mi nepovedly, ale proto, že tam bylo sušit na 120°C, ale musí se to péct na víc, já hlídala na 200°C a luxusní.:-)

sanbibi:nejlepší bude, když písneš recept, podle kterého je děláš, může tam být něco špatně ;-);-)

sanbibi: marokánky jsou výborné..to nevím, čím to, že se ti nedaří..podle jakého receptu je děláš:-?

rebeka: ano mela a ted pecu dalsi varku a zase mi nedrzi pohromade, nikdy jsem je nedelala ale manza je miluje

sanbibi: může to být kvalitou pečícího papíru..nejsou totiž všechny stejné..mám zkušenost, že ty levné nestojí za nic:no:
a měla jsi je dostatečně upečené a zchladlé:-?

Tak jsem delala poprve marokanky, podle jednoho z receptu tady na tr. Dala jsem je na pecici papir a ne a ne je sundat, tak jsem to cele musela vyhodit, nevite proc?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek