Smažený sýr nemusí být jen z eidamu. Základem fantastické chuti i konzistence je obsah tuku nad 35 %, kromě jedné výjimky
Jde to????
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 6 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 8 hodinami
7. 1. 2012 18:15
7. 1. 2012 09:00
7. 1. 2012 00:47
6. 1. 2012 21:52
ale jste hodné, děkuju
6. 1. 2012 20:04
6. 1. 2012 10:52
6. 1. 2012 09:39
Nechávám rozmrznout při pokojové teplotě pod utěrkou nebo přes noc v lednici.
Droždí také mrazím a bez problémů.
6. 1. 2012 09:04
Pred použitím nerozmrazujem, len počítam s tým, že je cesto zmrazené a pridám nad parou podľa veľkosti buchiet asi 8 min. viac, vždy si to na 1 buchte odskúšam.
Pozrite do mraziacich boxov v obchode, aj tam nájdete mrazené polotovary z kysnutého cesta.
6. 1. 2012 03:08
Rebi, to sice nevím, ale sestřenice mrazila droždí a prý se dalo po rozmrazení dobře použít. Tak si myslím, že by to těsto snad také mělo přežít a být použitelné. Zkus zmrazit kousek třeba jen přes noc a pak uvidíš. Ostatní těsto by tu dobu mělo přežít v lednici (mám recept na langoše kynuté přes noc v lednici).
5. 1. 2012 22:43
5. 1. 2012 22:30
5. 1. 2012 22:28