Jak si uchovat papriky na zimu? Snadno je můžeme zamrazit, nebo pečené naložit do oleje, je to delikatesa!
Vaření pro maminku
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 12 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 16 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: děkuji, Miládko.🌹“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 12 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 13 hodinami
27. 1. 2012 22:19
22. 1. 2012 10:41
21. 1. 2012 21:34
21. 1. 2012 19:58
Mouka jde lépe rozkvedlat ve vlažnější vodě, než úplně studené. Jde to jak kvedlačkou tak i třeba metličkou. Pokud by se ti pořád zdálo že máš nerozšlehané hrudky, tak proceď přes cedníček a pak jak radí Čokoláda. Záklechtka by měla být taková spíš řidší, jestli bys to měla třeba jako těstíčko a budeš zahušťovat, tak se ti spíš udělají ty žmolky, protože to nestačíš rychle rozšlehat.
21. 1. 2012 15:36
Při tom zahušťování, je důležité tu mouku s vodou,pořádně rozmíchat a můžeš vyzkoušet, jak třo dělám jí-u omáček dám do hrnečku část horké omáčky, rozmíchám s moukou a až se vše rozpustí naliju zpět, míchám a nechám převařit do zhoustnutí, to samé u polévek atd. Nikdy nemám hrudky a pokud by ti ani to nešlo, tak použij na rozpuštění el.šlehač a je to Jsi holka šikovná, tak si vyber.....
21. 1. 2012 15:17
Vodu s hladkou moukou dobře rozmíchej a pomalu lij do omáčky, kterou promíchávej metličkou.
21. 1. 2012 14:59
-když dělám slané šneky,nikdy je nezabalím do hezkého kolečka ale mám z toho takový štrůdl.Jak se balí aby z toho bylo kolečko?:(
Nejde to.
-neumím nic zahušťovat,vždy mám hrudky.I když dám předtím mouku do hrnečku s vodou a pak vliju a míchám.
děkuji