Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
Kuchařky - moravskoslezská a asijská
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 53 minutami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Brusinky“ Nadja, před 8 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: děkuji, Miládko.🌹“ MarcelaPa, před 41 minutami
„Hezky vecer, u nas dnes cocka, slanina a vajicko ,jako…“ hazel, před 4 hodinami
„Julia Oskerova: Mně kapustičky nechutnají, připadá mi, že…“ Nadja, před 4 hodinami
13. 2. 2012 20:40
listove_testo.doc
10. 2. 2012 22:10
moravskoslezska_kucharka.pdf
asijska_jidla_nejoblibenesii.pdf