Rajčata sterilovaná ve vlastní šťávě: Ideální polotovar na zimu, příprava je jednoduchá, rajčata jsou totiž jedinou ingrediencí
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 35 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 27 minutami
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 3 hodinami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 13 hodinami
19. 1. 2013 12:56
19. 1. 2013 12:16
003vanocni_hvezda.jpg
004hv.jpg
22. 12. 2012 14:45
Jinak u nás v Hornbachu měly krásné na kmínku, to byla nádhera a i větší rozrostlejší, ale v mém bytě na takovouhle větší není prostě místo škoda
20. 11. 2012 12:30
20. 11. 2012 12:20
19. 11. 2012 11:17
Udělám to jako Magdalenkakoupím si novou
19. 11. 2012 11:15
19. 11. 2012 11:13
19. 11. 2012 11:09
tak si zas kúpim hviezdu novú...jeho si ponechám.
18. 11. 2012 09:51
p1110729.jpg
18. 11. 2012 08:28
004_1069410327.jpg
003_1437310416.jpg
002_651528203.jpg
1. 7. 2012 10:45
1. 7. 2012 10:15
1. 7. 2012 10:14
1. 7. 2012 10:04
1 2 Další