Začíná rašit medvědí česnek! Kdy a kde ho sbírat a jak jej využít v kuchyni?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas kureci kousky s pecenou zeleninou. Nic…“ hazel, před 2 hodinami
„Dobrý večer dievčatá, ale tu robíte chute so zabíjačkovými…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„tara23: taky pamatuju tu buchtu co se pekla do jitrnic,…“ Jajajajaapaja, před 4 hodinami
22. 1. 2017 11:19
21. 1. 2017 11:14
http://push-up.webnode.cz/products/rozhovor-s-ivou...
22. 9. 2015 18:18
22. 9. 2015 14:13
21. 9. 2015 17:07
20. 9. 2015 20:38
20. 9. 2015 17:30
20. 9. 2015 15:45
20. 9. 2015 12:51
20. 9. 2015 09:59
20. 9. 2015 09:38
Andy, moc gratuluji, jezdím za synem do Plzně, tak se třeba někdy přihlásím.
20. 9. 2015 07:54
1451447_640030149374000…
20. 9. 2015 07:51
020441_1393023576[1].jpg
20. 9. 2015 07:46
20. 9. 2015 06:08
Tak tedy začnu já
Andreo, blahopřeju k velkému úspěchu. Nepochybuju, že se svého úkolu zhostíš se ctí a přeju Ti vnímavé a vděčné žáky, protože z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že největší pochvala je od žáka, který přijde a řekne - dělal jsem doma ..., co jste nás učila, povedlo se mi to a všem to moc chutnalo
Pro ty, co netuší, Andrea se stala učitelkou kurzů vaření (zatím ) v Plzni
http://www.vareni-krejcar.cz/nasi-kuchari/
Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 9 Další