V bábovce Václava Kopty nechybí ořechy ani poleva: Je tak skvělá, že ji většinou sním celou sám, říká herec a moderátor
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 3 hodinami
„Brusinky“ Martina68, 28. 1. 2025 19:21
„pomazánka a težké mixováni“ Martina68, 28. 1. 2025 19:16
Poslední příspěvky
„Ahojky, u nás Petr dojedl zbyteček pečeného kuřete,…“ Nadja, před 3 hodinami
„Hezky vecer, u nas kureci kousky s pecenou zeleninou. Nic…“ hazel, před 6 hodinami
„Dobrý večer dievčatá, ale tu robíte chute so zabíjačkovými…“ Julia Oskerova, před 7 hodinami
26. 7. 2014 20:56
26. 7. 2014 14:50
26. 7. 2014 12:50
Další recept byl tento http://www.toprecepty.cz/recept/23685-stavnate-jab... Tady ocenili, že je v moučníku větší množství jablek o které nebyla na vesnicích skoro nikdy nouze a vždy se něco urodilo. A taky, že je jen tenká vrstva těsta, takže je moučník opravdu šťavnatý. Znám ho od svého dětství, taky jsme měli, a pořád máme, zahrádku a pár ovocných stromů.
26. 7. 2014 11:05
26. 7. 2014 05:24
26. 7. 2014 04:54
Všem moc děkuji za přízeň a blahopřání Když jsem pár receptů do soutěže zasílala, tak jsem vůbec nedoufala, že by se mohly porotě složené z řad odborníků a médií zalíbit. O to více jsem byla překvapena, že se zalíbily dva. Jak šmakuje Moravskoslezsko je projekt, kdy se vaří podle regionálních starých receptů našich maminek, babiček a prababiček. Recepty pak přebírají partnerské restaurace v našem kraji, každý rok se vydává kuchařka a podle receptů se taky vaří "naživo" v televizi Polar.
Ještě jednou děkuji
24. 7. 2014 17:34
24. 7. 2014 11:56
24. 7. 2014 08:58
24. 7. 2014 06:11
24. 7. 2014 04:38
23. 7. 2014 18:27
23. 7. 2014 17:47
23. 7. 2014 17:26
Moc gratuluji
23. 7. 2014 12:11
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 9 Další