Kouzlo křupavých a chuťově vyvážených amerických brambor se skrývá ve směsi koření a správné teplotě při pečení
Prosím o pomoc...
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 7 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 9 hodinami
8. 4. 2012 18:40
Recepty samozřejmě přidávej, pokud jsou jen trochu rozdílný, buď surovinami, nebo postupem a s tím souhlasí správci. Nesmí být opsané a úplně stejné Tak do toho
8. 4. 2012 17:23
Pred pridaním receptu treba použiť vyhľadávač, skús sa s ním bližšie zoznámiť. Nemá zmysel, aby tu boli niektoré recepty 10 krát. Je dobré, ak svoj recept uvaríš a nafotíš, zásadne pridávame len svoje recepty a svoje fotky, nie skopírované z iných webov. Ak nepridáš fotku, nič sa nedeje, určite recept niekoho zaujme, uvarí a pridá fotku svoju.
Nech sa ti darí, tešíme sa na tvoje recepty!
8. 4. 2012 15:50
7. 4. 2012 11:07
3. 4. 2012 17:42
3. 4. 2012 17:39
3. 4. 2012 17:35
3. 4. 2012 17:31
3. 4. 2012 17:17
3. 4. 2012 17:02
3. 4. 2012 15:17
3. 4. 2012 15:05
3. 4. 2012 14:57